У нас по пояс навалило и не прекращается.
[QUOTE=андрей.;73797]Я сезон по месту закончил и боюсь на долго.На Ирпене посбрасывали шлюзы.Глубина от силы метр полтора на ямках ширина речки немного больше.Местное поголовье бегает как по базару.Черпает пауками и сетками все,что можно.
Невже знову кілька років тому, весною в районі Білогородки був зірваний шлюз ( потім відновили і залили бетоном сам механізм, що опускає плити).(Як припущення на Забірї спускали ставки, принаймні 3 точно може теж якось вплинуло). Да а я вчора незміг вирватися на рибалку, приділив увагу сім'ї. В суботу був на лісовому озері "Йосипівський" по середині лід. Від берега від 3-20м чистої води. Ловив хвилин тридцять кільця обмерзають, обірвав силікон поїхали додому так як мої вже замерзли. Були рибаки на живця правда незнаю чи щось зловили. Хижак гуляв бачив 2 всплески біля кромки льоду. При виїзді з лісу показало -2. Про Плисецких теж чув місцеві в минулому році підпливали питали звідки дивились чи в лодці немає електровудки, за тиждень до цього пройшлися по річкі . А річку дуже шкода, одне з останніх місць де можна було відпочити.
Очень неудачная рыбалка выдалась у меня сегодня... С утра до обеда облавливал незнакомый водоём, в итоге потеря Бэби Бастера. 15 метров от берега в мЕсте глубиной около 3-х метров, что-то доходило до поверхности и зацепило Бэбика... Спасти не удалось
Конечно же ничего совсем не поймал, блин. Настроение полный "0"
Хочу Бэби Бастера в цвете 500G, подскажите, если кто где видел... ссылочку на магазин киньте плиз!
![]()
[COLOR=navy][B]народ был! народ есть! народ будет есть![/B][/COLOR]
[QUOTE=MUKOLA;73827] Со шлюзами все впорядке.Это решили киевскую дамбу подлатать,а Ирпень не самотеком в море впадает его перекачивают.По этому везде шлюзы опустили.На Иосыпском давно не ловил, и не тянет ловить среди презервативов по кустам развешеных.Правда давно там не был.Может уже и убрали.Лет десять назад там был хороший окунь и вода была прозрачная,потом все изменилось.
[QUOTE=андрей.;73837] З сміттям все так і залишилося, навіть стало гірше як відкрили шлагбаум, люди в нас такі, що поробиш, крім того цієї зими вирізали величезні сосни та дуби, добрі люди в цьому році підняли рівень води завдяки латанню дир в дамбі (піднялася на 1м.). Риби стало дуже мало, але є. Теж дуже рідко там буваю, восновном збити оскому до вихідних. В цьому році випустив пару щучок, окунька та живців, що лишалися.
Просто мне очень нравится у страйк про цвет 500G, самый натуральный-натурал, как раз очень похож на кормовую базу местной щуки, плотву, уклейку, краснопёрку...
Он как буд-то прозрачный, но имеет маленькую, отражающую свет, окраску. В магазинах их полно в разных цветах от 64 до 75 грн., а такого цвета нема почему-то. Хотя в отзывах за Бэбиков хвалят А010, С41, СА06Е и 146, мне надо 500G
[COLOR=navy][B]народ был! народ есть! народ будет есть![/B][/COLOR]