а какие застежки применяете под ети шнури и воблеры или применяете поводок? Если можна брость фото застежек?
а какие застежки применяете под ети шнури и воблеры или применяете поводок? Если можна брость фото застежек?
а они бывают других цветов, а то чето мне цвета не нравятса? Смайл Гейм Пи вообще розовый?
и какие лучше брать под ети шнуры застежки, карабины? Если можно фото кто какие использывает?
а по воблерам какие у вас воблери более ефективны под головля,язя, жереха,окуня ну и щупачка?
(а какие застежки применяете под ети шнури и воблеры или применяете поводок? Если можна брость фото застежек?)
Карабінчики я стараюсь не використовувати, тільки на початку рибалки, коли ще не визначився з основною приманкою, карабін+вертлюжок взагалі тільки з вертушками, іто мінімальних розмірів,ті якими користуюсь це як правило "американки" або безвузлові зєднання, але розмір - мінімум. Часто використовую поводки із фрюра від 0,1 до 0,16 довжиною від 0,3м. до 2м.
(а они бывают других цветов, а то чето мне цвета не нравятса? Смайл Гейм Пи вообще розовый?)
Розовий це не для гламура - це (їпонське ноу-хау) вони стверджують що їхні риби цього кольору найменше лякаються, що кажуть наші риби мені ще невідомо, але те що за ним легко стежити це мабудь швидше плюс ніж мінус...
(а по воблерам какие у вас воблери более ефективны под головля,язя, жереха,окуня ну и щупачка?)
Не маю особливих привязаностей до конкретних моделей воблерів, а особливо після придбання фінезки, деякі з моїх воблерів є на сайті в "моїй коробочці", є ще якісь польські що купляю час від часу у відрядженнях. Я воблери не колекціоную , я їх час від часу використовую у рибалці, ме в більшій і (не в меншій) мірі ніж силікон та вертушки, а улюблені постараюсь виложити пізніше в фото.
Все привет! А что можете подсказать по поводу флюра? Какой лучше взять под 6LB и как он крепитса к шнуру?
явно меньше 6 лб.вот по легчеhttp://www.netknots.com/html/albright_special.html.вот по сложнееhttp://www.youtube.com/watch?v=Y75C-...eature=related
какие посоветуете воблеры для головля и язя кто какими ловил такую рыбу?
"fish doesn't think, because fish knows everything..."